[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Mar 22 13:49:51 UTC 2013


Tradeoff-от е уствари меѓу две работи: дали да биде кога ќе се објават
организациите (вторник, среда), што би значело повеќе време за тие што
аплицираат, или четврток-петок за да има повеќе време за спремање
материјали и промовирање на настанот.

А мислам дека сепак на крај се сведува на одговорот од ФИНКИ, кога ќе имаат
они термин/простор.

Додека да пренесе одговор Јованка: можеме да ги испринтаме флаерите и да ги
залепиме таму?

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130322/af2efdbe/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list