[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Mar 23 14:41:18 UTC 2013


>>> Минатата година имаше предавање на ФИНКИ за GSoC, после кое дојдоа во
>
>> Чисто информативно:
>> Од 6 - 13.04 има колоквиумска, така да гледајте да биде или во текот на
>> следната недела или после колоквиумска, бидејќи ќе има многу помал одѕив.
>
> во среда почнува GSOC процесот, така да после колоквиумска е многу касно.

т.е. грешка

8 април 2013 е GSOC
List of accepted mentoring organizations published on the Google Summer 
of Code
http://www.google-melange.com/gsoc/events/google/gsoc2013


27 март 2013 e GWOP
Application period for the upcoming round will open
https://live.gnome.org/OutreachProgramForWomen


> Прашањето е дали да го правиме пред или после дознавањето на проектите.
> Рачунајте и веднаш по тоа, средба во хаклаб или слично.
-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list