[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sat Mar 23 17:48:53 UTC 2013


Испринтав пет А3 и десет А4 плакати [1], ќе треба да ги залепиме низ
факултетот. Освен овие плакати, Дамјан рече дека има некои од минатата
година што сме ги користеле за промоција на настанот, може да ги
искористиме тие. Исто, Ана спомна дека може да направи нови за оваа
презентација.

Ќе ми прави некој друштво во понеделник да ги залепиме?

[1]
https://code.google.com/p/google-summer-of-code/downloads/detail?name=GSoC2013FlyerA4.mk2.pdf

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130323/150578cf/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list