[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Sat Mar 23 18:38:43 UTC 2013


2013/3/23 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>

> Испринтав пет А3 и десет А4 плакати [1], ќе треба да ги залепиме низ
> факултетот. Освен овие плакати, Дамјан рече дека има некои од минатата
> година што сме ги користеле за промоција на настанот, може да ги
> искористиме тие. Исто, Ана спомна дека може да направи нови за оваа
> презентација.
>
> Ќе ми прави некој друштво во понеделник да ги залепиме?
>
> [1]
> https://code.google.com/p/google-summer-of-code/downloads/detail?name=GSoC2013FlyerA4.mk2.pdf
>
>
Јас сум таму во близина. Може да дојдам ако сум во Скопје тоа време.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130323/ce54f8cc/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list