[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Mon Mar 25 16:06:55 UTC 2013


2013/3/25 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Хелоу,
>
> само што добив меил од професорот. Најверојатно предавањето ќе биде во
> четврток. Но поточно ќе ми потврди утре.
>
> Поздрав,
> Јованка
>

Закон. Сега со Горјан ќе идеме да ги лепиме општите плакати. Треба да ги
направиме и испринаме и тие конкретно за евентот што ќе бидат. Вечер ќе
направам и евент на Facebook и Google+.

Кажете ако имате други идеи каде да го промовираме настанот. :-)

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130325/9edde402/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list