[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Mar 25 16:04:33 UTC 2013


On 03/25/2013 05:06 PM, Andrej T. wrote:
> 2013/3/25 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com 
> <mailto:jovanka.gulicoska at gmail.com>>
>
>     Хелоу,
>
>     само што добив меил од професорот. Најверојатно предавањето ќе
>     биде во четврток. Но поточно ќе ми потврди утре.
>
>     Поздрав,
>     Јованка
>
>
> Закон. Сега со Горјан ќе идеме да ги лепиме општите плакати. Треба да 
> ги направиме и испринаме и тие конкретно за евентот што ќе бидат. 
> Вечер ќе направам и евент на Facebook и Google+.
>
> Кажете ако имате други идеи каде да го промовираме настанот. :-)
>

на твитер :)

-- 
vladan

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130325/02310046/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list