[2s.mk-friends] Неформална средба во среда во 5 за GSoC и GWOP

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Mar 26 10:26:03 UTC 2013


Здраво на сите,

Во среда (утре) во 5 часот се договоривме да направиме кратка неформална
(инцидентна и без агенда) средба со девојките кои се одлучија да аплицираат
и да го преземат следниот чекор за аплицирање на GSoC и GWOP. Ќе се
пишуваат мејлови, а ако дојдат со компјутери може и да инсталираме
оперативни системи, да објаснуваме алатки и слично.

Ако има некој што сака да помогне или да помине, ние сме таму.

п.с. Дали може некој да ни даде клуч?

Поздрав,
Тамара
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130326/34894ad5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list