[2s.mk-friends] Неформална средба во среда во 5 за GSoC и GWOP

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Mar 26 15:45:07 UTC 2013


Кој ќе ми даде клуч? Кој ги има сега клучевите?


2013/3/26 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> Здраво на сите,
>
> Во среда (утре) во 5 часот се договоривме да направиме кратка неформална
> (инцидентна и без агенда) средба со девојките кои се одлучија да аплицираат
> и да го преземат следниот чекор за аплицирање на GSoC и GWOP. Ќе се
> пишуваат мејлови, а ако дојдат со компјутери може и да инсталираме
> оперативни системи, да објаснуваме алатки и слично.
>
> Ако има некој што сака да помогне или да помине, ние сме таму.
>
> п.с. Дали може некој да ни даде клуч?
>
> Поздрав,
> Тамара
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130326/6f60f6b0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list