[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Tue Mar 26 16:03:42 UTC 2013


2013/3/26 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>

> FB настан: https://www.facebook.com/events/432445390178050
>
>
> 2013/3/26 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>
>> Епа дечки добивме одговор. :)
>> Четврток во 12 часот во амфитеатар на технолошки.
>> Андреј: дали ќе правиш настани или да направи некој од нас?
>>
>
Аха, епа супер. Ја вчера направив dummy events на FB и на G+, ама нека
остане на Кузманов настанот. Ќе направам со истиот текст на G+.
-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130326/7d269f15/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list