[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Tue Mar 26 15:42:58 UTC 2013


FB настан: https://www.facebook.com/events/432445390178050


2013/3/26 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Епа дечки добивме одговор. :)
> Четврток во 12 часот во амфитеатар на технолошки.
> Андреј: дали ќе правиш настани или да направи некој од нас?
>
>
> Поздрав,
> Јованка
>
> 2013/3/25 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>
>
>>  On 03/25/2013 05:06 PM, Andrej T. wrote:
>>
>> 2013/3/25 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>>
>>> Хелоу,
>>>
>>> само што добив меил од професорот. Најверојатно предавањето ќе биде во
>>> четврток. Но поточно ќе ми потврди утре.
>>>
>>> Поздрав,
>>> Јованка
>>>
>>
>> Закон. Сега со Горјан ќе идеме да ги лепиме општите плакати. Треба да ги
>> направиме и испринаме и тие конкретно за евентот што ќе бидат. Вечер ќе
>> направам и евент на Facebook и Google+.
>>
>>  Кажете ако имате други идеи каде да го промовираме настанот. :-)
>>
>>
>> на твитер :)
>>
>> --
>> vladan
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130326/a3438c4c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list