[2s.mk-friends] Неформална средба во среда во 5 за GSoC и GWOP

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Mar 26 17:02:59 UTC 2013


2013/3/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2013/3/26 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> > Кој ќе ми даде клуч? Кој ги има сега клучевите?
>
> Има дежурен во хаклабот, Дамјан е дежурен, види со него ако не може
> јас ќе ти дадам клуч.
>

Ок ќе му се јавам.


>
> Инаку моеш и на IRC да провериш у секое време.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130326/4f1f314c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list