[2s.mk-friends] Неформална средба во среда во 5 за GSoC и GWOP

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Mar 26 16:19:29 UTC 2013


2013/3/26 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Кој ќе ми даде клуч? Кој ги има сега клучевите?

Има дежурен во хаклабот, Дамјан е дежурен, види со него ако не може
јас ќе ти дадам клуч.

Инаку моеш и на IRC да провериш у секое време.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list