[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Dragan Sahpaski dragan.sahpaski at gmail.com
Wed Mar 27 11:35:59 UTC 2013


​​
M
​o​жам јас ако ви треба уште еден човек. Тоа време и онака сум на факултет.

Cheers,
Dragan Sahpaski


2013/3/27 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>

> Ана има обврски и нема да стигне да збори на предавањето утре; има некој
> што може да дојде место неа? Уште некој човек од 2смк или од GSoC луѓето
> што збореа минатата година?
>
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130327/91b08df4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list