[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Wed Mar 27 19:08:31 UTC 2013


Драган,

супер би било ако може да дојдеш. Само онака на кратко да кажеш што и како.
:)
Да слушнат искуства од повеќе луѓе. :)

Поздрав,
Јованка

2013/3/27 Dragan Sahpaski <dragan.sahpaski at gmail.com>

> ​​
> M
> ​o​жам јас ако ви треба уште еден човек. Тоа време и онака сум на факултет.
>
> Cheers,
> Dragan Sahpaski
>
>
> 2013/3/27 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>
>> Ана има обврски и нема да стигне да збори на предавањето утре; има некој
>> што може да дојде место неа? Уште некој човек од 2смк или од GSoC луѓето
>> што збореа минатата година?
>>
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130327/f165a3f5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list