[2s.mk-friends] Неформална средба во среда во 5 за GSoC и GWOP

Marko Doda marko at lugola.net
Wed Mar 27 13:25:03 UTC 2013


Дали најде клуч и дали ќе останува за денес во 5?

2013/3/26 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> Ако има некој што сака да помогне или да помине, ние сме таму.
>
> п.с. Дали може некој да ни даде клуч?
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130327/32a21034/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list