[2s.mk-friends] Неформална средба во среда во 5 за GSoC и GWOP

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Wed Mar 27 13:27:42 UTC 2013


2013/3/27 Marko Doda <marko at lugola.net>

> Дали најде клуч и дали ќе останува за денес во 5?
>

Се договорив со Дамјан, да, ќе дојде во 5 да донесе клуч.


>
> 2013/3/26 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>
>> Ако има некој што сака да помогне или да помине, ние сме таму.
>>
>> п.с. Дали може некој да ни даде клуч?
>>
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130327/b969241b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list