[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Thu Mar 28 17:24:01 UTC 2013


Како помина?


2013/3/28 Dragan Sahpaski <dragan.sahpaski at gmail.com>

> Стварно мн интересно како се сети.
> Не не аплицирав после првиот пат, некако се чуствувам дека сум од другата
> страна на оградата веќе. Инаку со postgres активно работам на неколку
> интересни проекти може да збориме за тоа подетално утре.
>
> Cheers,
> Dragan Sahpaski
>
>
> 2013/3/27 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>
>
>>  On 03/27/2013 09:08 PM, Dragan Sahpaski wrote:
>>
>>  Да секако. Се гледаме утре.
>>
>>
>> Здраво Драган,
>> ако не се лажам лани збореше дека ќе се пријавиш на postgres. Ме
>> интересира што се случи со тоа и би ти бил благодарен доколку споделиш
>> некоја информација во случај да си се пријавил и да те примиле.
>> За жал нема да бидам во Скопје за настанов, па ако не ти е тешко пиши
>> овде.
>>
>> Поздрав,
>>
>> --
>> vladan
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130328/bc0d048d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list