[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Dragan Sahpaski dragan.sahpaski at gmail.com
Wed Mar 27 23:16:28 UTC 2013


Стварно мн интересно како се сети.
Не не аплицирав после првиот пат, некако се чуствувам дека сум од другата
страна на оградата веќе. Инаку со postgres активно работам на неколку
интересни проекти може да збориме за тоа подетално утре.

Cheers,
Dragan Sahpaski


2013/3/27 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

>  On 03/27/2013 09:08 PM, Dragan Sahpaski wrote:
>
>  Да секако. Се гледаме утре.
>
>
> Здраво Драган,
> ако не се лажам лани збореше дека ќе се пријавиш на postgres. Ме
> интересира што се случи со тоа и би ти бил благодарен доколку споделиш
> некоја информација во случај да си се пријавил и да те примиле.
> За жал нема да бидам во Скопје за настанов, па ако не ти е тешко пиши овде.
>
> Поздрав,
>
> --
> vladan
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130328/3a4183ea/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list