[2s.mk-friends] Google reader egzodus..

novica novica at on.net.mk
Sat Mar 30 18:01:30 UTC 2013


> аха, уствари ја имало и оваа опција во preferences.
> иии работи :) со google-authenticator на мобилен.

мене ми се чини прилично бавно тоа tt-rss.

selfoss за сега побрзо ми работи.

го пробувам и feedly (што е екстензија за fx која планира да прерасне 
во цел сервис до 1 јули).


--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list