[2s.mk-friends] Google reader egzodus..

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Mar 30 16:28:09 UTC 2013


> имплементацијата е PHP, но изгледа и функционира одлично. Можда уште
> 2-фактор auth му фали, но па тоа се прави и на ниво на web сервер ако
> треба.

аха, уствари ја имало и оваа опција во preferences.
иии работи :) со google-authenticator на мобилен.


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list