[2s.mk-friends] КИКА состанок 08.05.13

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon May 6 10:46:33 UTC 2013


2013/4/30 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

>
> 8ми мај (среда) - 19ч во КИКА.
>
> да видиме до кај сме со финансии, куќен ред, членови, што понатаму?
>

неколку луѓе ми пријавија дека нема да можат оваа среда, тек наредната, јас
сепак би направил еден состанок за коордианција сега, ако треба и нa
hangout да бидеме достапни + нормално подателен лог од состанокот да се
објави на вики и потоа уште еден наредната среда пошто имаме многу за
дискусија и решавање. одлуките може да ги оставиме за вториот состанок за
да можат сите да бидат вклучени.

како ви звучи тоа и дали мислите дека би било подобро да се одложи целосно
за друг пат?
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130506/7ffe69a5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list