[2s.mk-friends] КИКА состанок 08.05.13

novica novica at on.net.mk
Mon May 6 20:22:08 UTC 2013


> како ви звучи тоа и дали мислите дека би било подобро да се одложи 
> целосно за друг пат?

постојано преговарање за датумот и времето е тапа.

потсетник, бидејќи се угледуваме на странци често: 
http://hackerspaces.org/wiki/The_Tuesday_Pattern


-- 
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list