[2s.mk-friends] КИКА состанок 08.05.13

Visar Zejnullahu visar.zejnullahu at gmail.com
Mon May 6 16:29:51 UTC 2013


2013/5/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

>
> btw, никој не се изјасни за датумите и предлогот?
>

Јас не можам оваа среда, ако може било кој ден следната недела би било ок.

2013/5/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> јас сепак би направил еден состанок за коордианција сега, ако треба и нa
> hangout да бидеме достапни + нормално подателен лог од состанокот да се
> објави на вики и потоа уште еден наредната среда пошто имаме многу за
> дискусија и решавање. одлуките може да ги оставиме за вториот состанок за
> да можат сите да бидат вклучени.
>

Може и вака.

Поздрав,
Висар
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130506/8a427e93/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list