[2s.mk-friends] КИКА состанок 08.05.13

novica novica at on.net.mk
Mon May 6 20:26:29 UTC 2013


> Јас додавам „тргнување на забраната за пиење на алкохол (пиво) во хаклаб.“
>

Која е аргументацијата за ова, ако може тука? За да знаеме што е ново во 
однос на условите, потребите, целите итн. во хаклабот за да се менува 
ова правило?

-- 
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list