[2s.mk-friends] пинг сите женски што сакаат да направат веб апликација во rails за 48 саати

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue May 7 22:39:00 UTC 2013


Поентата е да се запознаат девојките со ruby on rails, да ја инсталираат 
околината и да направат нешто минимално и интересно, dependency нема 
врска со ништо. Тролањето дава лажна претстава на тоа што го нуди овој 
јазик и фрјемворк.

Само напред девојки!

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list