[2s.mk-friends] maici 2012

Igor Mishevski mishevski at gmail.com
Wed May 8 11:28:00 UTC 2013


Ок, незнаев, мислев дека Балаловски доаѓа

тогаш ова варијанта, молам некој некој ми ја прати по карго (GLS или
каргоекспрес) на мој трошок
Игор Мишевски
076 760 767 / 078 390 177
Ако е во ред, ви благодарам однапред

Поздрав


2013/5/8 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2013/5/8 Igor Mishevski <mishevski at gmail.com>
>
>> Edna treba da e moja (XL) zaboraviv kakva neka proveri nekoj vo dokumentot
>> Gi molam deckite od Bitola (koi veke tret pat gi molam :) ) da ja zemat
>> (i platat) a jas ke gi castam Pivo vo bitola
>>
>
> Кои дечки од Битола? Колку што знам јас нема моментално никој од Битола
> што доаѓа во хакалб.
>
> Поздрав
>
> --
> Igor
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Igor Mishevski
mob:+ 389 (0)76 760 767
skype: mishevski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130508/af2cf052/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list