[2s.mk-friends] maici 2012

novica novica at on.net.mk
Fri May 10 07:07:36 UTC 2013


> тогаш ова варијанта, молам некој некој ми ја прати по карго (GLS или 
> каргоекспрес) на мој трошок
> Игор Мишевски
> 076 760 767 / 078 390 177
> Ако е во ред, ви благодарам однапред

4 бели M L L XXL
1 сина XXL

Која е твоја?-- 
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list