[2s.mk-friends] КИКА состанок 08.05.13

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed May 8 13:47:02 UTC 2013


2013/5/8 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Потсетник, ова е вечер, ако ве интересира што се случува со хаклабот
> дојдете. Ако не ќе пробаме да дигнеме hangout валјда и ќе го пуштиме линкот
> на IRC.
>

и уште еднаш апел ве молам дојдете 10 мин пред состанокот за да почнеме на
време.

фала.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130508/778b3ec4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list