[2s.mk-friends] КИКА состанок 08.05.13

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed May 8 17:52:13 UTC 2013


> Јас додавам „тргнување на забраната за пиење на алкохол (пиво) во хаклаб.“

Од присутните на состаноков, повеќето се против тргнувањето на 
прохибицијата за алкохол.


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list