[2s.mk-friends] maici 2012

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri May 10 08:26:58 UTC 2013


Оваа тура на маички се изброени, а порачаа и платија (или треба да платат)
јас, Јованка, Владан, Стама,
Арангел, Мите, Борис и Далибор.

Од овие што останаа што ги пиша Новица - бела и сина ХХL + една женска L
(нарачана како М, ама премали
беа тие, па сменив во L) се за Мите.

Може да направиме нова порачка, ако се соберат доволно луѓе.

Поздрав,
А.


2013/5/10 novica <novica at on.net.mk>

>
>  тогаш ова варијанта, молам некој некој ми ја прати по карго (GLS или
>> каргоекспрес) на мој трошок
>> Игор Мишевски
>> 076 760 767 / 078 390 177
>> Ако е во ред, ви благодарам однапред
>>
>
> 4 бели M L L XXL
> 1 сина XXL
>
> Која е твоја?
>
>
>
> --
> ннвц
>
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130510/1cba557f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list