[2s.mk-friends] maici 2012

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri May 10 17:48:27 UTC 2013


2013/5/10 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> Оваа тура на маички се изброени, а порачаа и платија (или треба да платат)
> јас, Јованка, Владан, Стама,
> Арангел, Мите, Борис и Далибор.
>
> Од овие што останаа што ги пиша Новица - бела и сина ХХL + една женска L
> (нарачана како М, ама премали
> беа тие, па сменив во L) се за Мите.
>

Изгледа е потребно да се направи веб апликација за ова.

Баже


More information about the Ossm-members mailing list