[2s.mk-friends] maici 2012

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Fri May 10 10:41:35 UTC 2013


On 05/10/2013 09:08 AM, novica wrote:
>
>> Една би требало моја да е :D
>>
>
> 4 бели M L L XXL
> 1 сина XXL
>
> Која е твоја?
Па би требало XL да е, уште од првата нарачка со новите дизајни, али ако 
нема таква, тогаш претпоставувам дека е L, бела.


More information about the Ossm-members mailing list