[2s.mk-friends] maici 2012

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri May 10 13:14:08 UTC 2013


2013/5/10 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>:

>> Која е твоја?
>
> Па би требало XL да е, уште од првата нарачка со новите дизајни, али ако
> нема таква, тогаш претпоставувам дека е L, бела.

Не, твојата е кај мене дома шест месеци ја немаш земено. Не е бела,
тегет е големината ваљда е L. Ќе ја оставам во Хаклаб некој ден во
следниве шест месеци. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list