[2s.mk-friends] Повик за дружба со заедниците 20-26 мај 2013

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Sat May 18 11:26:24 UTC 2013


Да се собереме неделава (20-26 мај 2013) некаде на пиво, попладне, по 18
часот.

Кој сака ептен да се видиме и не може да издржи, може уште утре. :) Арангел
има идеја: да одиме сите во радио на емисија и потоа на пиво.

Поздрав,
Гоце

---

Goce Mitevski
Independent Designer at Nicer2

■ http://www.nicer2.com/abouthttp://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130518/a834755a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list