[2s.mk-friends] Повик за дружба со заедниците 20-26 мај 2013

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat May 18 12:07:43 UTC 2013


Утре е creative exchange, јас ќе одам таму. Doodle да си напраиме да си ја
олесниме работата or something?


2013/5/18 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>

> Да се собереме неделава (20-26 мај 2013) некаде на пиво, попладне, по 18
> часот.
>
> Кој сака ептен да се видиме и не може да издржи, може уште утре. :)
> Арангел има идеја: да одиме сите во радио на емисија и потоа на пиво.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> ---
>
> Goce Mitevski
> Independent Designer at Nicer2
>
>http://www.nicer2.com/about
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130518/f26d9f69/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list