[2s.mk-friends] NSND Југо-Западна-Маќедонија 2013

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri May 24 12:39:30 UTC 2013


On 24.05.2013 13:56, Jovanka Gulicoska wrote:
> Хелоу,
>
> еми вака е работава. Евро Хотел е зафатен викендот на 7,8 и 9 Јуни.
> Слободно е претходниот викенд, 30 Мај, 1 и 2 Јуни. Цената за било 
> каква соба, дали 2 креветна или 3 креветна е 650 ден со доручек. 
> Нормално ќе го добиеме сето она што го имавме лани.
>
> Еве и некои други опции:
>
> Хотел Монтенегро за 7, 8 и 9 Јуни за 2 креветни, 3 креветни и 4 
> креветни соби цената е 900 ден само со доручек. И таму може да ја 
> добиеме салата. Овој хотел е во близина на пазарот. И немаме многу 
> место за да се опуштиме затоа што е на улица. (http://hotelmontenegro.mk/)
>
> За викендот 14, 15 и 16 Јуни, слободно место има во Црвен Крст. Цената 
> е 900 ден со доручек. Си добиваме и сала, покрај плажа е, игралишта, 
> треава. Целиот комплекс е реновиран и супер е. Црвен Крст се наоѓа на 
> влезот на Струга од кај Евро Хотел. Да не речам кај мене дома :)
>
> Искрено ја мислам дека најмногу ни одговара Евро или Црвен Крст, зато 
> шо си имаме се. И најопуштено ќе ни е таму.
>
> Ве молам кажете мислење да можам да се јавам во текот на денов и да 
> резервирам, затоа што имало многу конференции на не знам си кој 
> синдикати и невладини и ги имаат окупирано сите хотели.


А Охрид?


-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list