[2s.mk-friends] NSND Југо-Западна-Маќедонија 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri May 24 11:59:21 UTC 2013


Заборајв да ви кажам дека собите во Црвен Крст се двокреветни.


2013/5/24 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Хелоу,
>
> еми вака е работава. Евро Хотел е зафатен викендот на 7,8 и 9 Јуни.
> Слободно е претходниот викенд, 30 Мај, 1 и 2 Јуни. Цената за било каква
> соба, дали 2 креветна или 3 креветна е 650 ден со доручек. Нормално ќе го
> добиеме сето она што го имавме лани.
>
> Еве и некои други опции:
>
> Хотел Монтенегро за 7, 8 и 9 Јуни за 2 креветни, 3 креветни и 4 креветни
> соби цената е 900 ден само со доручек. И таму може да ја добиеме салата.
> Овој хотел е во близина на пазарот. И немаме многу место за да се опуштиме
> затоа што е на улица. (http://hotelmontenegro.mk/)
>
> За викендот 14, 15 и 16 Јуни, слободно место има во Црвен Крст. Цената е
> 900 ден со доручек. Си добиваме и сала, покрај плажа е, игралишта, треава.
> Целиот комплекс е реновиран и супер е. Црвен Крст се наоѓа на влезот на
> Струга од кај Евро Хотел. Да не речам кај мене дома :)
>
> Искрено ја мислам дека најмногу ни одговара Евро или Црвен Крст, зато шо
> си имаме се. И најопуштено ќе ни е таму.
>
> Ве молам кажете мислење да можам да се јавам во текот на денов и да
> резервирам, затоа што имало многу конференции на не знам си кој синдикати и
> невладини и ги имаат окупирано сите хотели.
>
> Поздрав,
> Јованка
>
>
> 2013/5/23 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>
>> т.е. Струга/Охрид 2013
>>
>> најбољето нешто што се случува кај нас преку цела година (боље од Нова
>> Година, 8 март и 1 мај - заедно).
>>
>> Оваа година тоа ќе биде викендот 8 и 9 јуни (сабота и недела) - но кој
>> може и сака, може и порано да се најдеме на Струшко/Охридската ривиера или
>> да останеме некој ден повеќе.
>>
>>
>> За тие што не биле или не чуле за НСНД (Ništa Se Neće Dogoditi) тоа е
>> собир на хакерите од Маќедонија, Хрватска, Србија, Косово, Бугарија
>> (регионот), но и надвор од регионот (како-кога-кој Австрија, Германија,
>> Америка…).
>>
>> На собирот нема предодредена агенда, туку во првите саат-два луѓето се
>> запознаваат ги изложуваат своите желби, идеи, проекти, што-и-да-сакаат па
>> продолжуваме од таму.
>>
>> Од друго, се игра фудбал, баскет, фризби, бадмингтон, пицигин, се јадат
>> пици, меса, вегетеријански јадења, се слуша музика, се игра и-така-натаму
>> по желба.
>>
>> Што друго да се каже…
>>
>>
>> Веројатно пак ќе биде во Еуротел како лани, Јованка ќе каже под кои
>> услови кога ќе и се јават.
>>
>>
>>
>> ps.
>> работите за кои можам да зборам, или кои ме интересираат си ги имам
>> забележано на нашето вики, згодно за да не се заборават работи.
>> https://wiki.spodeli.org/**Корисник:Дамјан<https://wiki.spodeli.org/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%98%D0%B0%D0%BD>
>>
>>
>>
>> --
>> дамјан
>> ______________________________**_________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130524/f2cf11c0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list