[2s.mk-friends] NSND Југо-Западна-Маќедонија 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri May 24 18:11:38 UTC 2013


On 24.05.2013 18:39, Jovanka Gulicoska wrote:
> Еве уште една понуда:
> хотел Галеб слободен е на 7 8 9 Јуни. Цената е 13 евра (800) ако сме 20
> луѓе а за над тоа можда ќе намали уште нешто. Собите се 2 креветни.
> Плажата е преку улица. И сала ќе ни е обезбедена. На влез на Струга е.

изгледа фино
http://www.galebiplaza.com.mk/galebzahotelot.asp

а и цената е ферска мислам.

да не имат слика од салата негде?


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list