[2s.mk-friends] NSND Југо-Западна-Маќедонија 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri May 24 18:22:49 UTC 2013


ќе побарам и ќе пратам.
чекам и од Бисер да ми јават за цена и ќе пишам.
On May 24, 2013 8:11 PM, "Damjan Georgievski" <penguinista at mail.net.mk>
wrote:

> On 24.05.2013 18:39, Jovanka Gulicoska wrote:
>
>> Еве уште една понуда:
>> хотел Галеб слободен е на 7 8 9 Јуни. Цената е 13 евра (800) ако сме 20
>> луѓе а за над тоа можда ќе намали уште нешто. Собите се 2 креветни.
>> Плажата е преку улица. И сала ќе ни е обезбедена. На влез на Струга е.
>>
>
> изгледа фино
> http://www.galebiplaza.com.mk/**galebzahotelot.asp<http://www.galebiplaza.com.mk/galebzahotelot.asp>
>
> а и цената е ферска мислам.
>
> да не имат слика од салата негде?
>
>
> --
> дамјан
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130524/f2031bef/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list