[2s.mk-friends] Итна потреба од PHP Team Lead

Denis Aleksandrov denal05 at gmail.com
Sun May 26 09:12:54 UTC 2013


Здраво,

Мешовита Македонско-Холандска фирма во Скопје има итна потреба од PHP Team
Lead, демек сениор програмер со минимум 3 години искуство како сениор;
дополнителен плус е ако личноста веќе има работено како PHP Team Lead. Итна
потреба значи дека утре (понеделник, 27 мај) доаѓа клиент од Холандија во
Скопје кој би сакал да се запознае со кандидатите за PHP Team Lead. Јас се
извинувам што давам толку short notice, едноставно дознав синоќа, а
работава е за утре...

Доколку има заинтересирани ве молам пратете ми ваше CV. Однапред благодарам.

Поздрав,
Денко
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130526/836bc9ba/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list