[2s.mk-friends] WordPress, WooCommerce, Magento, PHP развивачи

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Mon May 27 19:31:58 UTC 2013


Здраво дечки,
пред малку ми стигна порака од Марјан Стојчевски дека му требаат девелопери
што ќе искодираат WordPress од даден дизајн (Креирање на тема, креирање на
сите функции... без користење на додатоци, сѐ во functions.php)

Исто му требаат и WooCommerce и Magento девелопери. Значи:
2 х WordPress devs
2 х WooCommerce или Magento
10 x 'plain' PHP со искуство

Бруто плата се договара со работодавец од САД. Кој е заинтересиран може да
го контактира дечкото на мејл: max.s at eriden.com или на мобилен 076 465 990

Поздрав,
Борис
-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130527/069e3fa6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list