[2s.mk-friends] NSND Југо-Западна-Маќедонија 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon May 27 19:32:52 UTC 2013


On 24.05.2013 20:11, Damjan Georgievski wrote:
> On 24.05.2013 18:39, Jovanka Gulicoska wrote:
>> Еве уште една понуда:
>> хотел Галеб слободен е на 7 8 9 Јуни. Цената е 13 евра (800) ако сме 20
>> луѓе а за над тоа можда ќе намали уште нешто. Собите се 2 креветни.
>> Плажата е преку улица. И сала ќе ни е обезбедена. На влез на Струга е.

ај дај линк од google/OpenStreetMap до локацијата на хотелот да пишам на 
nsnd.org


> изгледа фино
> http://www.galebiplaza.com.mk/galebzahotelot.asp
>
> а и цената е ферска мислам.
>
> да не имат слика од салата негде?
>
>


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list