[2s.mk-friends] NSND Југо-Западна-Маќедонија 2013

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon May 27 19:55:41 UTC 2013


-for the record-

Ќе дојдам и јас на НСНД, веројатно и +1.
Во овој момент не знам дали ќе ми треба сместување.
Слично, ќе кажам дополнително дали ќе ми треба превоз или ќе можам јас
да понудам.

Поздрав,
Баже


More information about the Ossm-members mailing list