[2s.mk-friends] NSND Југо-Западна-Маќедонија 2013

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue May 28 22:37:29 UTC 2013


ијас че дојдам.
може да им пишеме на бугариве исто така, незнам дали ја пратат нснд листата.

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list