[2s.mk-friends] GSoC 2013 Accepted Student Information потребни документи

Max Sarajlija maksimilijans at gmail.com
Tue May 28 23:31:01 UTC 2013


Благодарам!

Поздрав


2013/5/28 Gorjan Petrovski <mogi57 at gmail.com>

>
>  За првото дали може да ја сликам студентската легитимација бидејќи има
>>> година на издавање и на истекување (2015),
>>
>>
> Честито, пред тебе е интензивно и интересно лето :)
>
> Потребна ти е само потврда за редовен студент со датумот кој е назначен во
> GSoC FAQ. Другиот документ само треба да го потпишеш. Тој генерално кажува
> дека не треба Google да го превземат пријавувањето на данок бидејќи не
> живееш во USA и не си USA граѓанин.
>
> Среќно!
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130529/50fde1d8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list