[2s.mk-friends] политички студии во хаклаб: беше статистика во хаклаб

novica novica at on.net.mk
Sat Nov 2 12:14:48 UTC 2013


ако има интерес за учење можеме да се бавиме и со "Public Privacy: Cyber
Security and Human Rights" курс што е достапен на
https://iversity.org/c/28?r=e34e8  и мислам дека почнува на 2 декември
(има време до тогаш па можеме и подобро да испланираме „часови“.)

-- н


More information about the Ossm-members mailing list