[2s.mk-friends] Haklab chlenarina 2013 (oktomvri/noemvri)

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Nov 6 15:03:44 UTC 2013


Потсетник дека октомври помина.

Сите што ветиле/планираат да уплатат членарина за Хаклаб, а не го
сториле, може да го сторат(*).

Во моментов ова е состојбата:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
  Сметка: 210057088340110
  Банка: НЛБ Тутунска Скопје
  Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
  Цел на дознака: донација за проект КИКА

2013/9/2 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> Мејлов е потсетник за сите дека август помина.
>
> Сите што ветиле/планираат да уплатат членарина за Хаклаб, а не го
> сториле, може да го сторат(*).
>
> Во моментов заклучно со уплатите од 02.09.2013 ова е состојбата.
> https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1
>
> На 10-ти ќе ги потсетам тие што се пријавија на
> http://0.mk/hacklab_2013 и лично.
>
> (*)
> http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
>  Сметка: 210057088340110
>  Банка: НЛБ Тутунска Скопје
>  Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
>  Цел на дознака: донација за проект КИКА
>
>
> 2013/7/31 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
>> Мејлов е потсетник за сите дека јули месец помина.
>>
>> Сите што ветиле/планирале да уплатат членарина за Хаклаб а не го
>> сториле може да го сторат(*).
>>
>> - На 10-ти лично ќе ги потсетам тие што се пријавија на http://0.mk/hacklab_2013
>>
>> - Во моментов заклучно со уплатите од 30.07.2013 ова е состојбата.
>>
>> https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1
>>
>> - Сите што немаат проблем нивните уплати да бидат јавни нека пишат.
>> Предефинирано е дека сите уплати се анонимни.
>>
>> - Сите што уплатиле би било убаво да проверат дали точно сум завел
>> пошто во цел за дознака немало ништо. Рачунам дека сите уплати ~1000
>> денари се за еден месец, тие ~2000-3000 се за два, тие над тоа ги
>> делам со шест за до крај на годинава.
>>
>>
>> (*)
>> http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
>>  Сметка: 210057088340110
>>  Банка: НЛБ Тутунска Скопје
>>  Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
>>  Цел на дознака: донација за проект КИКА
>>

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list