[2s.mk-friends] сметка за струја август/септември од хаклаб

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Nov 7 21:45:16 UTC 2013


On 29.10.2013 00:52, Damjan Georgievski wrote:
> колку гледам во евиденција не ни е платена сметка за струја за хаклаб од
> август/септември… најверојатно сметкава стигнала кога не сум бил во
> Скопје или нередовно сум одел во хаклаб.
>
> Претпоставувам сметката стигнала негде околу 25ти септември. Утре ќе
> проверам да не е во фиока. А ако некој во меѓувреме ја земал и ја платил
> нека каже да евидентирам.

Ок, пошо никој не се пријави, се јавив во  EVN ми ја кажаа фактурата и 
сумата и ја платив.-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list