[2s.mk-friends] Global Day of Coderetreat 2013

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Wed Nov 27 19:27:25 UTC 2013


Здраво до сите,

Трета година по ред, на 14ти Декември 2013 ќе бидеме дел од "Global Day
of Coderetreat". GDCR е ден на кој програмери од цел свет вежбаат дизајн
на софтвер и се дружат: http://globalday.coderetreat.org.

Годинава настанот ќе биде во просториите на Media Lab во Скопје
(зградата спроти соборен до бензинската Макпетрол) и ќе биде со поголем
капацитет од предходните години. За форматот на настанот, локација и
регистрирација повелете тука:

http://coderetreat.org/events/global-day-of-coderetreat-2013-skopje-macedonia

Благодарност до спонзорите Ever-Near http://www.ever-near.com кои трета
година по ред го подржуваат настанот и обезбедија маички за учесниците и
до Media Lab за просторот.

Се гледаме,

Далибор


More information about the Ossm-members mailing list