[2s.mk-friends] #mozsummit 2013 recap

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Oct 8 13:50:54 UTC 2013


On 08.10.2013 15:10, novica wrote:
>
> Предлогот е да одржиме некаква recap сесија на самитот на Мозила што се
> одржа изминатиов викенд.
>
> Не знам дали има многумина заинтересирани за вакво нешто.
>
> Јас сум „за“ за оваа сабота во рамките на СподелиЗнаење. Дежурниот може
> да каже каков е распоредот.
>
> Другите?

Викендов е НСНД Софија-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list